KJP BEVEILIGING

Hondenbrigade

Beveiliging met honden
Betrouwbare en goed getrainde surveillancehonden vormen het hart van KJP Beveiliging. Ze trainen wekelijks samen met hun geleider. Al onze honden hebben het verplichte geldige certificaat van de Koninklijke Nederlandse Politiehonden Vereniging KNPV of de Nederlandse Bond voor de Diensthond NBvdD. Wij garanderen u hondenbeveiliging van goede kwaliteit.

Waarom honden? 
Het beveiligen met honden is in een aantal situaties een voordeel:
• Honden zijn extra zintuigen: met hun scherpe zintuigen bespeuren zij onraad veel eerder dan mensen. Een inbreker kan zich voor een mens verstoppen, maar niet voor onze honden.

• De aanwezigheid van honden werkt preventief. Ook zonder dat ze in actie komen doen de honden hun werk. Wie kwaad in de zin heeft, bedenkt zich twee keer als hij ziet dat honden het terrein bewaken.

• Een hond is sterk, snel en goed bewapend. Niemand wil kennismaken met de kaken van een hond.

• Onze honden zijn betrouwbaar. Onze medewerkers hebben hun honden helemaal onder controle. Ze komen alleen in actie als ze de opdracht daartoe krijgen. De wekelijkse intensieve trainingen zorgen dat hond en geleider optimaal op elkaar zijn ingespeeld. Samen zijn ze in topconditie om uw bezittingen te beschermen.

Mido, Kythe, Hièrro en Shadow van KJP Beveiliging.

De hondenbrigade van KJP Beveiliging.

De hondenbrigade van KJP Beveiliging.

De hondenbrigade van KJP Beveiliging.